6 Φεβρουαρίου 2014
TEDxHER small tiles

Μόλις ένα 24ωρο μας χωρίζει από το TEDxHeraklion 2014 // Crossroads και, εκ μέρους της οργανωτικής ομάδας, θα θέλαμε να σας δώσουμε ορισμένες συμβουλές, ώστε να είστε πανέτοιμοι το ερχόμενο Σάββατο!

1. Το TEDxHeraklion 2014 // Crossroads θα διεξαχθεί στο Ενυδρείο Κρήτης, Cretaquarium – Θαλασσόκοσμος, στην πρώην Αμερικάνικη Βάση.

Η πρόσβαση με το αυτοκίνητο γίνεται μέσω της εθνικής οδού, ακολουθώντας τις ειδικές καφέ πληροφοριακές πινακίδες. Μπορείτε να το δείτε στο χάρτη ή ακόμα καλύτερα: να αξιοποιήσετε τις οδηγίες δρομολόγησης που προετοίμασε το CreteLife ειδικά για τους παρευρισκόμενους του TEDxHeraklion. Για να φορτώσει ο χάρτης σε fullscreen, μπορείτε να πατήσετε εδώ ή στην παρακάτω εικόνα.

Cretelife - TEDxHER

 

2. Το ενυδρείο διαθέτει μεγάλο parking όπου μπορείτε να σταθμεύσετε, αλλά παρ” όλα αυτά εμείς συνιστούμε την οικολογική και μαζική μετακίνηση, καθώς και τον συνεπιβατισμό!

Παράλληλα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα υπεραστικά λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου, γραμμή Ηράκλειο-Μάλια. Το CretAquarium είναι η στάση Νο9.

Δρομολόγια:
- Ηράκλειο-Μάλια: 10:45, 11:45, 12:45
- Μάλια-Ηράκλειο: 19:45, 21:30 (τελευταίο δρομολόγιο)
Τηλέφωνο επικοινωνίας με το κεντρικό Σταθμαρχείο Ηρακλείου: 2810-245020 / 2810-245014

 

3. Οι πόρτες ανοίγουν στις 12.00 και σας συνιστούμε να είστε εκεί στην ώρα σας!

Οι εγγραφές ξεκινούν την ίδια ώρα και θα παραμείνουν ανοιχτές καθ” όλη τη διάρκεια του event για τους …αργοπορημένους! Προσοχή, όμως: οι ομιλίες ξεκινούν στη 13.00 ακριβώς!

 

4. Για την εγγραφή σας στο συνέδριο πρέπει να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και το εκτυπωμένο εισιτήριο που λάβατε με δεύτερο e-mail και βεβαιώνει ότι έχετε προχωρήσει σε πληρωμή.

Στις 8 Φεβρουαρίου ΔΕΝ θα υπάρχει η δυνατότητα πώλησης εισιτηρίων, οπότε φροντίστε να το έχετε προμηθευτεί από πριν!

Banner_728x90_3

 

5. Θα είμαστε δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια του event. Οι εθελοντές μας, τα παιδιά με τα λευκά μπλουζάκια που θα κυκλοφορούν ανάμεσά σας, θα εξασφαλίζουν την εξυπηρέτηση και την άνεσή σας και οι εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού θα φροντίζουν κάθε στιγμή την ασφάλειά σας.

 

6. Στους χώρους ανάμεσα στις δεξαμενές του Cretaquarium απαγορεύεται ρητά το φαγητό και το ποτό (ώστε να μην ζηλέψουν τα ψάρια όλα αυτά τα υπέροχα κεράσματα που θα σας προσφέρουμε).

Μπορείτε, βεβαίως, να έχετε μαζί σας νερό (κάτι που οι υποβρύχιοι φίλοι μας δεν θα ζηλέψουν καθόλου).

 

7. Κατά τη διάρκεια των ομιλιών, όσοι βρίσκεστε στο χώρο του Auditorium, παρακαλείστε να έχετε τοποθετημένα τα κινητά σας στο αθόρυβο. Οι ομιλητές μας σίγουρα θα σας συνεπάρουν και είναι κρίμα να διακόπτονται οι υπέροχες αφηγήσεις τους.

 

8. Στην αίθουσα του Simulcast & Networking Alley, ειδικά διαμορφωμένη από το Papaki.gr, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε ζωντανή αναμετάδοση όλες της ομιλίες.

 

9. Για τους κατόχους εισιτηρίων Simulcast & networking Alley θα διεξάγονται workshops όλη τη διάρκεια της ημέρας, παράλληλα με τη διάρκεια των ομιλιών.

 

10. Ντυθείτε καλά! Στους καρχαρίες αρέσει το κρύο!

(+1.) Εάν επιθυμείτε διαμονή ​​στην πόλη του Ηρακλείου για το διάστημα από 07.02 έως και 09.02, το ξενοδοχείο Atrion προσφέρει ειδική έκπτωση Voucher (Promo Code), για τους συμμετέχοντες στο ​TEDxHeraklion.

 
TEDxHeraklion
An independent TEDx event, operated under license from TED.