13 Φεβρουαρίου 2015
ttt

Με ποιο τρόπο μπορώ να δηλώσω συμμετοχή για την παρακολούθηση του TEDx Heraklion // Beyond the Walls;
Οι αιτήσεις για τα εισιτήρια του TEDx Heraklion // Beyond the Walls παρέχονται μέσω της πλατφόρμας του viva.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν εκεί την online αίτηση και, εφόσον τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα, θα λαμβάνουν ένα e-mail επιβεβαίωσης με οδηγίες για την πληρωμή του εισιτηρίου.

Μέχρι πότε μπορώ να στείλω την αίτησή μου προκειμένου να παρακολουθήσω το  TEDx Heraklion // Beyond the Walls;
Στο φετινό event θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, και τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μέχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις. Εισιτήρια, δεν πωλούνται την ημέρα του event, ούτε στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί, αλλά ούτε και ηλεκτρονικά.

Πώς μπορώ να μάθω σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αίτηση μου;
Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις και η αίτησή σας εγκριθεί, θα ενημερωθείτε με e-mail.

Έχει παρέλθει η 26/02/2015, ωστόσο δεν έλαβα κάποια ενημέρωση. Τι σημαίνει αυτό;
Σημαίνει ότι οι θέσεις του TEDx Heraklion // Beyond the Walls έχουν καλυφθεί.
Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να παρακολουθήσετε το event μέσω livestream, ενώ όλες οι ομιλίες θα είναι μετέπειτα διαθέσιμες online.

Γιατί πρέπει να συμπληρώσω τις ερωτήσεις στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος;
Μέσα από τη συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, επιδιώκουμε στον προσωπικό προβληματισμό του καθενός για την οπτική του απέναντι στο event, καθώς και τον εγκλιματισμό στο πνεύμα της εκδήλωσης, λίγο πριν τις 28 Φεβρουαρίου.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι τελική;
Ναι, στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Ποια διαφορά έχει το εισιτήριο των 40 ευρώ από εκείνο των 20 ευρώ;
Το εισιτήριο των 40 ευρώ σας εξασφαλίζει πρόσβαση σε όλους τους χώρους του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, συμπεριλαμβανομένης και της αίθουσας όπου θα διεξαχθούν οι ομιλίες. Οι θέσεις για τη συγκεκριμένη αίθουσα είναι πολύ περιορισμένες, οπότε συνιστούμε την άμεση αίτησή σας.

Με το εισιτήριο των 20 ευρώ μπορείτε να παρευρεθείτε σε όλες τις υπόλοιπες αίθουσες, εκτός αυτής των ομιλιών. Η συμμετοχή στα workshops και τις παράλληλες δραστηριότητες συμπεριλαμβάνεται, φυσικά, και στις δύο κατηγορίες εισιτηρίων.
Θα υπάρχει, ταυτόχρονα, η δυνατότητα live streaming για να παρακολουθήσετε τις ομιλίες από εκεί.

Επιπλέον, στην τιμή και των δύο κατηγοριών συμπεριλαμβάνεται η προσφορά φαγητού για εκείνη την ημέρα, καθώς και η συνεδριακή τσάντα (goody bag) του  TEDx Heraklion // Beyond the Walls, με ενημερωτικό υλικό αλλά και προϊόντα από τους χορηγούς του event.

Έκανα αίτηση για το εισιτήριο των 40 ευρώ, αλλά έλαβα έγκριση για το εισιτήριο των 20 ευρώ. Γιατί;
Αυτό συμβαίνει γιατί οι θέσεις μέσα στην αίθουσα έχουν ήδη καλυφθεί. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε με το εισιτήριο των 20 ευρώ να παρευρεθείτε στους υπόλοιπους χώρους του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου και να παρακολουθήσετε τις ομιλίες μέσω του live streaming που θα είναι διαθέσιμο.

Έκανα αίτηση για το εισιτήριο των 40 ευρώ, αλλά έλαβα έγκριση για το εισιτήριο των 20 ευρώ. Τι θα πληρώσω τελικά;
Θα πληρώσετε 20 ευρώ.

Που καταλήγουν τα χρήματα που αντιστοιχούν στο αντίτιμο του εισιτηρίου;
Το αντίτιμο του εισιτηρίου καλύπτει μέρος των εξόδων της παραγωγής. Τα υπόλοιπα έξοδα καλύπτονται από χορηγίες.
Η προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας του TEDx Heraklion είναι εθελοντική.

Με ποιους τρόπους μπορώ να αγοράσω το εισιτήριό μου;
Αφού κάνετε την αίτησή σας, θα λάβετε ένα e-mail με τις λεπτομέρειες για την αγορά και την εκτύπωση του εισιτηρίου.

Η αγορά μπορεί να γίνει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ή τοις μετρητοίς σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου Viva Payments, όπου θα πρέπει να προσέλθετε, μαζί με τον κωδικό παραγγελίας που θα λάβετε με e-mail, και να πληρώσετε εκεί το αντίτιμο του εισιτηρίου.
*Ενδεικτικά, για την πόλη του Ηρακλείου, τα καταστήματα στα όποια μπορείτε να πληρώσετε τοις μετρητοίς είναι τα Seven Spots και το  Public, καθώς και τα πρατήρια ΕΚΟ (Λεωφόρος Ικάρου 76) και BP (Λεωφόρος Ικάρου 115).

Δεν ολοκληρώνεται η συναλλαγή μου ενώ βάζω κανονικά τον αριθμό της κάρτας, γιατί συμβαίνει αυτό;
Αν η συναλλαγή σας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά είτε με την ίδια κάρτα είτε με διαφορετική, αν έχετε τη δυνατότητα. Τους ακριβείς λόγους δυστυχώς δε μπορούμε να τους γνωρίζουμε. Σε κάθε περίπτωση, ξανακάνετε κλικ στο link που σας έχουμε στείλει. Ενδέχεται να μην έχει εγκριθεί η συναλλαγή σας από την τράπεζα, ίσως πληκτρολογήσατε κάτι λάθος ή ίσως έχει λήξει η κάρτα σας. Όταν η συναλλαγή σας ολοκληρωθεί, τότε θα λάβετε το εισιτήριο σας.

Μέχρι πότε μπορώ να ολοκληρώσω την αγορά του εισιτηρίου μου;
Από τη στιγμή που εγκριθεί η αίτησή σας, έχετε 72 ώρες για την αγορά του εισιτηρίου.

Αν δεν προλάβω να κλείσω εισιτήριο online, μπορώ να το προμηθευτώ τη μέρα του event;
Όχι, την ημέρα του event, ΔΕΝ πωλούνται εισιτήρια.
Σας προτείνουμε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας έγκαιρα.

Έχω αγοράσει εισιτήριο αλλά τελικά δε θα μπορέσω να έρθω. Μπορώ να πάρω πίσω τα χρήματά μου;
Λυπούμαστε. Από τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η αγορά του εισιτηρίου, δε γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Εκδίδονται εταιρικά ή ομαδικά εισιτήρια;
Όχι. Η κάθε αίτηση για την παρακολούθηση του event είναι ατομική.

Υπάρχουν εκπτωτικά εισιτήρια, όπως εισιτήρια για φοιτητές, πολύτεκνους ή ανέργους;
Όχι. Η τιμές των εισιτηρίων είναι ενιαίες για όλες τις ομάδες πληθυσμού.

Εκδίδονται εισιτήρια για ΑΜΕΑ;
Ο χώρος του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου είναι προσβάσιμος για ΑΜΕΑ και οι εθελοντές μας μπορούν να προσφέρουν επιπλέον υποστήριξη σε άτομα με κινητικά προβλήματα.
Δεν διατίθεται, ωστόσο, εισιτήριο σε ειδική τιμή. Όμως, μπορείτε αν το επιθυμείτε να έχετε μαζί σας το συνοδό σας χωρίς επιπλέον χρέωση. Εφόσον εγκριθεί η αίτησή σας και λάβετε το σχετικό e-mail ειδοποίησης, συστήνουμε να μας στείλετε e-mail στο info@tedxheraklion.com με την ένδειξη “AMEA”. Στο e-mail θα πρέπει να σημειώσετε το όνομά σας και το όνομα του συνοδού σας, προκειμένου να σας κρατήσουμε ειδικές θέσεις για ΑΜΕΑ.

Πότε θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του event;
Οι ομιλητές και τα performances του event ανακοινώνονται σταδιακά. Το πλήρες πρόγραμμα θα έχει αναρτηθεί στο www.tedxheraklion.com λίγες μέρες πριν το event.

Θα υπάρχει livestream για το event;
Ναι. Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα μέσα στο χώρου του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου για αυτόν τον σκοπό, ενώ, παράλληλα, θα υπάρχει και διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα.
Επίσης, όποιος το επιθυμεί, θα μπορεί να παρακολουθήσει το event εκείνη την ημέρα από την οθόνη του υπολογιστή του, μέσα από το website μας.

 
TEDxHeraklion
An independent TEDx event, operated under license from TED.