28 Ιανουαρίου 2014
crossroads

Με ποιο τρόπο μπορώ να δηλώσω συμμετοχή για την παρακολούθηση του TEDxHeraklion;
Οι αιτήσεις για τα εισιτήρια του TEDxHeraklion παρέχονται μέσω της πλατφόρμας του viva.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν εκεί την online αίτηση, και, εφόσον τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα, θα λαμβάνουν ένα e-mail επιβεβαίωσης και οδηγίες για την πληρωμή του εισιτηρίου.

Μέχρι πότε μπορώ να στείλω την αίτησή μου προκειμένου να παρακολουθήσω το TEDxHeraklion;
Καταληκτική ημερομηνίας της υποβολής των αιτήσεων είναι η 05/02/2014.

Πώς μπορώ να μάθω σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αίτηση μου;
Η αξιολόγηση των αιτήσεων γίνεται σταδιακά. Εφόσον η αίτησή σας γίνει δεκτή, θα ενημερωθείτε με e-mail, το αργότερο μέχρι 06/02/2014.

Έχει παρέλθει η 06/02/2014, ωστόσο δεν έλαβα κάποια ενημέρωση. Τι σημαίνει αυτό;
Σημαίνει ότι οι θέσεις του TEDxHeraklion έχουν καλυφθεί. Παρόλα αυτά, μπορείτε να παρακολουθήσετε το event μέσω livestream, ενώ όλες οι ομιλίες θα είναι μετέπειτα διαθέσιμες online.

Γιατί πρέπει να συμπληρώσω τις ερωτήσεις στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος;
Λόγω του πολύ περιορισμένου αριθμού θέσεων που διαθέτουμε σαν πρώτο TEDx event στην πόλη, επιδιώκουμε να δώσουμε προτεραιότητα στους ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να βρεθούν δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια.
Τα κριτήρια επιλογής είναι άκρως αντικειμενικά και η τελική διαλογή εξαιρετικά δύσκολη για την αρμόδια ομάδα.
Ζητάμε την κατανόησή σας!

Η τιμή του εισιτηρίου είναι τελική;
Ναι, στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Ποια διαφορά έχει το εισιτήριο των 30 ευρώ από εκείνο των 15 ευρώ;
Το εισιτήριο των 30 ευρώ σας εξασφαλίζει πρόσβαση σε όλους τους χώρους του ενυδρείου, συμπεριλαμβανομένης και της αίθουσας όπου θα διεξαχθούν οι ομιλίες. Με το εισιτήριο των 15 ευρώ μπορείτε να παρευρεθείτε σε όλες τις υπόλοιπες αίθουσες, εκτός αυτής των ομιλιών. Η συμμετοχή στα workshops και τις παράλληλες δραστηριότητες συμπεριλαμβάνεται, φυσικά, και στο εισιτήριο των 15 ευρώ.
Θα υπάρχει, ταυτόχρονα, η δυνατότητα live streaming για να παρακολουθήσετε τις ομιλίες από εκεί.

Επιπλέον, στην τιμή και των δύο κατηγοριών συμπεριλαμβάνεται η συνεδριακή τσάντα (goody bag) του TEDxHeraklion, με ενημερωτικό υλικό αλλά και προϊόντα από τους χορηγούς του event.

Πόσα εισιτήρια των 30 ευρώ θα διατεθούν;
Οι θέσεις για το Σάββατο 08/02/2014 θα είναι αρκετά περιορισμένες. Θα διατεθούν συνολικά 100 εισιτήρια των 30 ευρώ.

Έκανα αίτηση για το εισιτήριο των 30 ευρώ, αλλά έλαβα έγκριση για το εισιτήριο των 15 ευρώ. Γιατί;
Αυτό σημαίνει ότι οι θέσεις μέσα στην αίθουσα έχουν ήδη καλυφθεί. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε με το εισιτήριο των 15 ευρώ να παρευρεθείτε στους υπόλοιπους χώρους του ενυδρείου και να παρακολουθήσετε τις ομιλίες μέσω του live streaming που θα είναι διαθέσιμο. 

Έκανα αίτηση για το εισιτήριο των 30 ευρώ, αλλά έλαβα έγκριση για το εισιτήριο των 15 ευρώ. Τι θα πληρώσω τελικά;
Θα πληρώσετε 15 ευρώ.

Που καταλήγουν τα χρήματα που αντιστοιχούν στο αντίτιμο του εισιτηρίου;
Το αντίτιμο του εισιτηρίου καλύπτει μέρος των εξόδων της παραγωγής. Τα υπόλοιπα έξοδα καλύπτονται από χορηγίες. Η προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας του TEDxHeraklion είναι εθελοντική.

Με ποιους τρόπους μπορώ να αγοράσω το εισιτήριό μου;
Αφού εγκριθεί η αίτησή σας, η αγορά μπορεί να γίνει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή τοις μετρητοίς από τα καταστήματα Seven Spots και Παπασωτηρίου. Αφού προσέλθετε σε κάποιο από τα καταστήματα μαζί με τον κωδικό έγκρισης που θα λάβετε με e-mail και πληρώσετε εκεί το αντίτιμο του εισιτηρίου, θα λάβετε στη συνέχεια με ένα δεύτερο e-mail το εισιτήριό σας.

Δεν ολοκληρώνεται η συναλλαγή μου ενώ βάζω κανονικά τον αριθμό της κάρτας, γιατί συμβαίνει αυτό;
Αν η συναλλαγή σας δεν μπορεί να ολοκληρωθεί παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά είτε με την ίδια κάρτα είτε με διαφορετική αν έχετε τη δυνατότητα. Τους ακριβείς λόγους δυστυχώς δε μπορούμε να τους γνωρίζουμε. Σε κάθε περίπτωση, ξανακάνετε κλικ στο link που σας έχουμε στείλει. Ενδέχεται να μην έχει εγκριθεί η συναλλαγή σας από την τράπεζα, ίσως πληκτρολογήσατε κάτι λάθος ή ίσως έχει λήξει η κάρτα σας. Όταν η συναλλαγή σας ολοκληρωθεί, τότε θα λάβετε το εισιτήριο σας.

Μέχρι πότε μπορώ να ολοκληρώσω την αγορά του εισιτηρίου μου;
Η αγορά του εισιτηρίου πρέπει να ολοκληρωθεί το αργότερα μέχρι και την 06/02/2014.

Αν δεν προλάβω να κλείσω εισιτήριο online, μπορώ να το προμηθευτώ τη μέρα του event;
Σας προτείνουμε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας έγκαιρα. Την ημέρα του event, ΔΕΝ πωλούνται εισιτήρια.

Έχω αγοράσει εισιτήριο αλλά τελικά δε θα μπορέσω να έρθω. Μπορώ να πάρω πίσω τα χρήματά μου;
Λυπούμαστε. Από τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η αγορά του εισιτηρίου, δε γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Μπορώ να μεταβιβάσω το εισιτήριό μου σε κάποιον άλλον;
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται. Για την είσοδό σας στο χώρο του event είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Εκδίδονται εταιρικά ή ομαδικά εισιτήρια;
Όχι. Η κάθε αίτηση για την παρακολούθηση του event είναι προσωπική.

Υπάρχουν εκπτωτικά εισιτήρια, όπως εισιτήρια για φοιτητές, πολύτεκνους ή ανέργους;
Όχι. Η τιμές των εισιτηρίων είναι ενιαίες για όλες τις ομάδες πληθυσμού.

Εκδίδονται εισιτήρια ΑΜΕΑ;
Θέσεις για ΑΜΕΑ υπάρχουν. Ο χώρος είναι προσβάσιμος για ΑΜΕΑ και οι εθελοντές μας μπορούν να προσφέρουν επιπλέον υποστήριξη σε άτομα με κινητικά προβλήματα.
Δεν διατίθεται, ωστόσο, εισιτήριο σε ειδική τιμή. Όμως, μπορείτε αν το επιθυμείτε να έχετε μαζί σας το συνοδό σας -χωρίς επιπλέον χρέωση. Εφόσον εγκριθεί η αίτησή σας και λάβετε το σχετικό e-mail ειδοποίησης, συστήνουμε να μας στείλετε e-mail στο info@tedxheraklion.com με την ένδειξη “AMEA”. Στο e-mail θα πρέπει να σημειώσετε το όνομά σας και, προαιρετικά, το όνομα του συνοδού σας, προκειμένου να σας κρατήσουμε ειδικές θέσεις για ΑΜΕΑ.

Πότε θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του event;
Οι ομιλητές και τα performances του event ανακοινώνονται σταδιακά. Το πλήρες πρόγραμμα θα έχει αναρτηθεί στο tedxheraklion.com λίγες μέρες πριν το event.

Θα υπάρχει livestream για το event;
Ναι. Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα μέσα στο χώρου του ενυδρείου για αυτόν τον σκοπό ενώ παράλληλα, όποιος το επιθυμεί, θα μπορεί να παρακολουθήσει το event εκείνη την ημέρα από την οθόνη του υπολογιστή του, μέσα από το website μας.

  • mariakampani

    me endiaferei poli to tedx exo ena kalo thema na anatheso sto tedx einai kati pou tha boithisei kai allous anthropous na exoun mia kali poiotita zois kai eleftheria kiniseon. einai ena thema oson afora tin ygeia mas to thema einai o neanikos diabitis kai i therapeia tou me antlia insoulinis

 
TEDxHeraklion
An independent TEDx event, operated under license from TED.