guide

Λίγες ώρες προετοιμασίας απομένουν για το TEDx Heraklion // Beyond the Walls και ξέρουμε ότι μαζί με εμάς, προετοιμάζεστε κι εσείς! Εδώ, λοιπόν, θα βρείτε μερικές συμβουλές για να γίνουν τα πράγματα λίγο πιο απλά σχετικά με το event!

Που θα έρθω;

Ο χώρος διεξαγωγής του TEDx Heraklion // Beyond the Walls είναι εντός του νέου Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Πλαστήρα, κάτω από τον Προμαχώνα Μαρτινένγκο.

pl

Η μοναδική είσοδος για το event  είναι από την οδό Γιαννίκου, δεξιά του κτιρίου (από τη μεριά της εισόδου του Parking)

Πώς θα έρθω;

Ο καιρός προβλέπεται ηλιόλουστος για το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και η οικολογική μας συνείδηση δε μπορεί παρά να σας προτρέψει να έρθετε με τα πόδια, συνδυάζοντας το event με μια βόλτα στα Ενετικά Τείχη της πόλης μας. Αν, παρόλα αυτά, χρειάζεται να μετακινηθείτε με αυτοκίνητο, σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρχει διαθέσιμο πάρκινγκ με χρέωση 1,50€ για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Tι ώρα να είμαι εκεί;

Οι πόρτες ανοίγουν στις 11.00 και λόγω της διαδικασίας ταυτοποίησης των εισιτηρίων (registration), θα σας συνιστούσαμε να είστε εκεί στην ώρα σας για την ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας!

Πρέπει να έχω μαζί το εισιτήριο μου;

Ναι, είναι απαραίτητο. Για την εγγραφή σας στο συνέδριο είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας το εκτυπωμένο εισιτήριο (με το χαρακτηριστικό barcode). Στις 28 Φεβρουαρίου ΔΕΝ θα υπάρχει η δυνατότητα πώλησης εισιτηρίων, οπότε φροντίστε να το έχετε προμηθευτεί από πριν!

Κι αν χρειαστώ κάτι; Σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ; 

Θα είμαστε δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια του event. Οι εθελοντές μας, τα παιδιά με τα χαρακτηριστικά μπλουζάκια και τα πλατιά χαμόγελα που θα κυκλοφορούν ανάμεσά σας, θα εξασφαλίζουν την εξυπηρέτηση και την άνεσή σας, ενώ οι εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού θα φροντίζουν κάθε στιγμή την ασφάλειά σας.

Τι άλλο πρέπει να προσέξω;

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών, όσοι βρίσκεστε στο χώρο του Main Auditorium, παρακαλείστε να έχετε τοποθετημένα τα κινητά σας στο αθόρυβο. Οι ομιλίες που φιλοξενούμε είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από οποιονδήποτε ήχο κλήσης!

Θα υπάρχει φαγητό;

Φυσικά! Οι νέες γευστικές εμπειρίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του TEDxHeraklion // Beyond the Walls. Ξεκινήστε την ημέρα με ένα βραστάρι ή ένα ζεστό καφέ και συνοδευτικές λιχουδιές για το πρωινό σας. Στη συνέχεια, πάρτε δυνάμεις για τη συνέχεια απολαμβάνοντας το lunch bag που ετοιμάσαμε ειδικά για εσάς, καθώς επίσης και λαχταριστή παραδοσιακή πίτα!

Έφτασε κιόλας  το απόγευμα; Ώρα για έναν καφέ και χαλάρωση!

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω τις ομιλίες εκτός από την αίθουσα;

Στο Simulcast & Networking Alley, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε ζωντανή αναμετάδοση, μέσω live streaming, όλες της ομιλίες, μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα.

Τι παράλληλες δράσεις, workshops και εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν;

Για τους κατόχους και των δύο κατηγοριών εισιτηρίων (Main Auditorium // Simulcast & Networking Alley) θα διεξάγονται workshops όλη τη διάρκεια της ημέρας, παράλληλα με τις ομιλίες. Επιπλέον, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τα installations και τις εκθέσεις που έχουν ετοιμαστεί για εσάς!

Θα υπάρχει Wi-Fi στον χώρο;

Ναι, βεβαίως! Και η ημέρα θα γίνει ακόμα πιο διασκεδαστική αν τη μοιραστείτε με τους φίλους σας! Χρησιμοποιήστε τα hashtags #TEDxHER #beyondthewalls , αναζητήστε το TEDxHeraklion // Beyond the Walls στο Facebook ή στο Foursquare και κάντε check in! Aνεβάστε τις αγαπημένες στιγμές σε φωτογραφίες και μεταδώστε τον παλμό!

Ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά!

 

 
TEDxHeraklion
An independent TEDx event, operated under license from TED.