23 Φεβρουαρίου 2015
w22

Δημιουργούμε «Πέρα από τα Τείχη» την πόλη που φανταζόμαστε!

Kalos Agogos

Η Ελένη Γαρυφαλάκη, θέλοντας να μας μεταδώσει λίγη από τη φιλοσοφία των δράσεων του Καλού Αγωγού, ετοιμάζει ένα ξεχωριστό workshop δημιουργικότητας και φαντασίας.

Μαζί με τον Πέτρο Κολιαβασίλη, συνδημιουργό του Καλού Αγωγού, προσκαλούν το κοινό σε μια διαδραστική δημιουργία των Τειχών της πόλης μας, αλλά και της πόλης στην οποία θα θέλαμε ιδανικά να ζούμε, με τη βοήθεια του Serious Play, μιας μεθοδολογίας δημιουργίας με τουβλάκια Lego, η οποία απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες, καθώς και σε επιχειρήσεις, ως ένα εναλλακτικό, μη λεκτικό, brainstorming.

[   ]

Ο κόσμος του Caravan Project

Caravan Project

Ένα πολύχρωμο καραβάνι, που κουβαλάει ιστορίες ανθρώπων, σταθμεύει στο Ηράκλειο από τις 7 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου! Είναι το φανταστικό Caravan Project που στήνει δυο μικρά σπιτάκια-σκηνές (yurt) στο κέντρο κάθε πόλης που επισκέπτεται. Μέσα σε αυτά, οι επισκέπτες και οι περαστικοί βιώνουν ποικίλες εμπειρίες με όχημα ένα συνονθύλευμα από εικόνες, ντοκιμαντέρ, ήχους…

Οι… καραβανάδες, λίγο πριν τα εγκαίνια του project, έρχονται σε μια πρώτη επαφή με το κοινό του Ηρακλείου στο TEDx Heraklion // Beyond the Walls, για να διηγηθούν ιστορίες και να ακούσουν τις δικές μας!

Ένας άλλος, πιο όμορφος, κόσμος είναι εδώ!

[   ]

Η Αναζήτησης της Γεύσης

The Art of Cocktail

Ο Γιώργος Δενδράκης, διακεκριμένος bartender, και το The Art of Cocktail έρχονται στο TEDx Heraklion // Beyond the Walls για να σπάσουν τα Τείχη της συνηθισμένης γεύσης..

Σε μια ώρα μυσταγωγικής παρασκευής cocktail, θα αναθεωρήσουμε τις πεποιθήσεις μας απέναντι στη γεύση.
Με τη βοήθεια του Γιώργου, θα μάθουμε πώς η καθημερινή μας επαφή με την γεύση μπορεί να μεταμορφωθεί σε ολόκληρη εμπειρία.
Το workshop θα επιδιώξει τη διαφορετική μας αντίληψη στο τι πίνουμε και τι τρώμε.

*Οι θέσεις του σεμιναρίου θα είναι περιορισμένες, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας την ημέρα του event.

 
TEDxHeraklion
An independent TEDx event, operated under license from TED.